ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Ανταγόρας...Πρωταθλητής 2014-2015

Και επίσημα πρωταθλητής της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων είναι από σήμερα το μεσημέρι ο Ανταγόρας μετά την «στέψη» που έγινε στο Νέο στάδιο Ανταγόρα απ’ την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν αυτή που έκοψε πρώτη το νήμα, πήρε το εισιτήριο για την Α’ κατηγορία, στην οποία επιστρέφει μετά από απουσία τριών ετών.

Η «πράσινη οικογένεια» αποφάσισε μάλιστα στην σημερινή απονομή να δώσει φιλικό ματς με την ομάδα του Α.Ο Λειψών θεωρώντας τους, τους ηθικούς πρωταθλητές και αυτής της χρονιάς αφού δίνουν μεγάλο αγώνα για να μπορούν να δίνουν το παρών σε όλα τα ματς που χρειάζεται να ταξιδέψουν.

Το παρών έδωσαν εκ μέρους της Ένωσης ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Χρήστος Ψέλλας, ο ταμίας Γιάννης Σημαντηράκης αλλά και ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος με άλλα μέλη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τόσο ο κύριος Χατζημάρκος όσο και ο Παναγιώτης Διακοφώτης, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους και στους Λειψούς αλλά και στον πρωταθλητή Ανταγόρα και ευχήθηκαν καλή πορεία στους πρωταθλητές στην Α’ κατηγορία αλλά και στον Α.Ο Λειψών να συνεχίσει να εκπροσωπεί με τιμή το νησί του.

Το γλέντι ξεκίνησε απ’ τους παίκτες οι οποίο αποθέωσαν τον προπονητή τους αλλά και τον πρόεδρο ανοίγοντας σαμπάνιες και πανηγυρίζοντας και θα κρατήσει μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι υποχρεώσεις για την Α’ κατηγορία.

Ανταγόρας – Δόξα Ψίνθου  0-1

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Η αρχική ονομασία του ήταν «ΜΕΡΟΠΙΣ», ιδρύθηκε το 1924 από τον τοπικό ιερέα και τον Μάριο Λάγκο τότε διοικητή των ιταλικών στρατευμάτων. Μετονομάστηκε το 1952 και το 1969 έγινε συγχώνευση με το τότε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΩ σε Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

website counter

Copyright © 2015. All rights Reserved. | Design & Hosting by Kosnet.gr