ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ο Π.Α.Σ. Ανταγόρας, συνεχίζοντας το επιτυχημένο μοντέλο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, με διάθεση για περισσότερη δουλειά προετοιμάζεται πυρετωδώς από την πρώτη κιόλας μέρα για την επόμενη σεζόν στην α' κατηγορία. Η ομάδα έχει ήδη θέσει στόχους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους, ώστε να θέσει τα θεμέλια για να πρωταγωνιστεί και να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

 

Ο Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ είναι μία ομάδα με ιστορία και παράδοση που οφείλουμε να συνεχίσουμε. Με τη στήριξη σας φτάσαμε εδώ, με τη στήριξη σας συνεχίζουμε..

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

 

Ο αθλητισμός είναι μία διαχρονική αξία, στην οποία οφείλουμε να επενδύουμε.. Γιατί στόχος του Ανταγόρα είναι  ναι μεν να χτίσει μία ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα, αλλά πρωτίστως να μυήσει τους νέους σε αξίες και αθλητικά ιδεώδη, για να εξοπλίσει την τοπική κοινωνία με καλύτερους ανθρώπους.

 

Πάρτε μέρος στην προσπάθεια..Γίνετε μέλος της ιστορίας μας.. Ο αθλητισμός είναι εδώ,  ας ζήσουμε τις συγκινήσεις που μας προσφέρει.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

 

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ- ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ

 

 

Ανταγόρας – Δόξα Ψίνθου  0-1

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Η αρχική ονομασία του ήταν «ΜΕΡΟΠΙΣ», ιδρύθηκε το 1924 από τον τοπικό ιερέα και τον Μάριο Λάγκο τότε διοικητή των ιταλικών στρατευμάτων. Μετονομάστηκε το 1952 και το 1969 έγινε συγχώνευση με το τότε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΩ σε Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

website counter

Copyright © 2015. All rights Reserved. | Design & Hosting by Kosnet.gr