ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Η κοπή της πίτας του Ανταγόρα

Σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χτες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ανταγόρα στο Bella Vistaμε την παρουσία των ποδοσφαιριστών, των μελών της διοίκησης αλλά και αρκετών φίλων της ομάδας.

 πρόεδρος του Ανταγόρα Μάριος Πλούμπης, πήρε την σκυτάλη απ’ τον Μητροπολίτη κ.κ Ναθαναήλ που ευλόγησε την πίτα , καλωσόρισε τον κόσμο , ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους , ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές , τους προπονητές αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για τα όσα έχουν κάνει αυτά τα δύο χρόνια (ευχήθηκε ξεχωριστά ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο Νάκη που δε μπορούσε να δώσει το παρών για λόγους υγείας) , δηλώνοντας ότι ο σύλλογος έκανε αυτά που δεσμεύτηκε απ’ την προηγούμενη χρονιά και πλέον μπαίνει σε μια διαφορετική βάση.

Παρουσίασε το του συλλόγου ( www.antagoras-kos.gr) δηλώνοντας ότι σκοπός των «πρασίνων» είναι να τιμούν το παρελθόν, και να σχεδιάζουν το μέλλον σε στέρεες βάσεις ενώ έδωσε και την είδηση για το βιβλίο της ομάδας που θα ετοιμαστεί μέσα στην χρονιά όπως επίσης και ότι η ομάδα μέσα στο 2015 θα δημιουργήσει τις δικές της ακαδημίες.

Τον λόγο πήραν επίσης ο Έπαρχος Κω Γιώργος Χαλκιδιός, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Κω Θάνος Σταματάκης και εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο Άγγελος Καλαθιανάκης που με την σειρά τους ευχήθηκαν  καλή χρονιά με υγεία, δηλώνοντας ότι θα είναι δίπλα στον Ανταγόρα για να καταφέρει να επιστρέψει εκεί που ανήκει τα επόμενα χρόνια.

 

Τις εντυπώσεις έκλεψε η νέα εμφάνιση της ομάδας (ρίγα άσπρη και πράσινη) ενώ οι «πράσινοι» όπως και την περσινή χρονιά αποφάσισαν να τιμήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον σύλλογο.

Τιμήθηκε η οικογένεια του Θοδωρή Σερνικού για την προσφορά της στον σύλλογο και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Βραχνάς, Σπύρος Μαυρολέων, Στάκκος Γιάννης και Κατσάνης Μανώλης.

Ανταγόρας – Δόξα Ψίνθου  0-1

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Η αρχική ονομασία του ήταν «ΜΕΡΟΠΙΣ», ιδρύθηκε το 1924 από τον τοπικό ιερέα και τον Μάριο Λάγκο τότε διοικητή των ιταλικών στρατευμάτων. Μετονομάστηκε το 1952 και το 1969 έγινε συγχώνευση με το τότε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΩ σε Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

website counter

Copyright © 2015. All rights Reserved. | Design & Hosting by Kosnet.gr