ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Και επίσημα "πράσινος" ο Συλαϊδόπουλος

Αυτό που ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό είναι πλέον και επίσημο αφού ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είναι και επίσημα ένας απ' τους προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού κάνοντας αρκετά γρήγορα το άλμα στην καριέρα του.

 

Ο νεαρός τεχνικός που κατέκτησε με τον Ανταγόρα το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων, κατάφερε με την σοβαρότητα του, το έργο του, τις γνώσεις του και την διάθεση του να κάνει βήματα στον χώρο της προπονητικής τους ανθρώπους τους Παναθηναϊκού που δεν έχασαν την ευκαιρία να τον εντάξουν στο τιμ τους, στο οποίο μάλιστα ξεχωρίζει ο Γιάννης Σαμαράς ένας άνθρωπος που έχει δείξει ήδη μεγάλο έργο στην Χέρενφεν στο παρελθόν.

 

Ο Συλαϊδόπουλος έχει εγκατασταθεί εδώ και λίγες ημέρες στην Αθήνα και εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Ανταγόρας – Δόξα Ψίνθου  0-1

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Η αρχική ονομασία του ήταν «ΜΕΡΟΠΙΣ», ιδρύθηκε το 1924 από τον τοπικό ιερέα και τον Μάριο Λάγκο τότε διοικητή των ιταλικών στρατευμάτων. Μετονομάστηκε το 1952 και το 1969 έγινε συγχώνευση με το τότε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΩ σε Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

website counter

Copyright © 2015. All rights Reserved. | Design & Hosting by Kosnet.gr