ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Εκστρατεία συλλογής τροφίμων και διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης από τον Ανταγόρα

10/03/2016

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού, του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Θ. Μουζουράκη, του Υπ. των δημοτικών σταδίων & Προέδρου του Φειδιππίδη Σ. Χατζηστέργου, του παγκόσμιου πρωταθλητή μας Κ. Χατζηεμμανουήλ αθλητών, παραγόντων και γονέων, πραγματοποιήθηκε απόψε στον κατάμεστο χώρο του ξεν. Κως η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑ.

 

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος δίνοντας και τις ευχές του στον ιστορικό μας σύλλογο.

 

Εκ μέρους της Διοίκησης του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑ ο Πρόεδρος Μάριος Πλούμπης ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και αναφέρθηκε στην υλοποίηση της υπόσχεσης που έδωσαν πέρσι για την ανάπτυξη των ακαδημιών. Παράλληλα ενημέρωσε για το νέο εγχείρημα που είναι η έκδοση ενός ιστορικού λευκώματος αντάξιου της ιστορίας του ΑΝΤΑΓΟΡΑ (είναι σε αναζήτηση εκδοτικού οίκου).

 

Καταθέτοντας επίσης την πρόταση προς τον εκπρόσωπο του Δήμου για την υλοποίηση ενός αθλητικού μουσείου στο νησί.

 

Ευχές έδωσαν επίσης σε σύντομους χαιρετισμούς οι εκπρόσωποι των τοπ. αρχών (με τον έπαρχο να εκφράζει κι ένα παράπονο προς τον Πρόεδρο του Ανταγόρα πως δεν τον επισκέφτηκε για να ζητήσει ενίσχυση τόσο για την ομάδα όσο και για το λεύκωμα. Και τον Πρόεδρο το ΔΟΠΑΒΣ Θ. Μουζουράκη να τον παροτρύνει χαμογελώντας  να τον επισκεφτεί άμεσα...)

 

Iδιαίτερα συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε σε μια σύντομη και περιεκτική αναφορά του στην ιστορία του συλλόγου, (όταν αγωνιζόταν στην Γ' εθνική περιφέροντας το λάβαρο της ομάδας ανά την Ελλάδα) ο επί 20ετία Πρόεδρος Μιχάλης Περεζούς (βίντεο)

 

Ακολούθησαν οι ευχές και οι ευχαριστίες από τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών Χαράλαμπο Ναβροζίδη, ο οποίος συντόνιζε και την σύντομη τελετή βράβευσης των μικρών αθλητών του ΑΝΤΑΓΟΡΑ για τις σχολικές επιδόσεις τους.

 

Ειδικότερα βραβεύθηκαν οι:

 

Νίκος Παπαγγελής

 

Απόστολος Λαλόπουλος

 

Χρήστος Παπαχρήστος

 

Θεόδωρος Λαουμτζής

 

Ανδρέας Καντάς

 

Τυχερός της βραδιάς, ο οποίος βρήκε το φλουρί ήταν ο μικρός Νίκος Ζιώγος (φωτό). Τέλος, εκτός από τα αναμνηστικά δώρα που δόθηκαν στα παιδιά, έγιναν και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

 

Συγκεκριμένα: ο αρ. 1958 (Νίκος Κυριακάκης) κέρδισε ένα ποδήλατο.

 

O αρ. 2001 (Τάσος Ζώης) ένα play station.

 

Και ο αρ. 2604 (αναζητείται ο τυχερός) κερδίζει ένα tablet.

 

Ανταγόρας – Δόξα Ψίνθου  0-1

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

NEWSLETTER

Η αρχική ονομασία του ήταν «ΜΕΡΟΠΙΣ», ιδρύθηκε το 1924 από τον τοπικό ιερέα και τον Μάριο Λάγκο τότε διοικητή των ιταλικών στρατευμάτων. Μετονομάστηκε το 1952 και το 1969 έγινε συγχώνευση με το τότε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΩ σε Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

website counter

Copyright © 2015. All rights Reserved. | Design & Hosting by Kosnet.gr